Wij regelen uw vluchten, autohuur, excursies.
Laat het ons weten en .

Omgeving Bodrum

Met uitzicht over de prachtige Tuzla Bay met eigen prive-strand aan de Egeïsche Zee. Turquoise resort ligt op slechts 25 minuten van Bodrum International Airport en 25 minuten van het bruisende kosmopolitische centrum van Bodrum stad. Turquoise complex omvat twee valleien en heuvels, waardoor voor een spectaculair uitzicht van Tuzla meer, de zee en de bergen een groene ongerepte omgeving en aan zee, de Golf van Güllük.

Bodrum stad
Bodrum stad

Guvercinlik ligt op circa 5 kilometer. Tuzla Lake is een beschermd natuurgebied sinds 1994. Een enorme variëteit aan vogels te nemen heiligdom hier in de rijke wetlands. Flamingo's massaal naar het gebied, terwijl pelikanen zijn ook frequente bezoekers. Alsook het prive-strand, er zijn minstens 4 andere stranden om te genieten in de omgeving.

Shuttle-bussen brengen u in de omgeving, nabijgelegen steden en naar Bodrum stad de hele dag en nacht. In de omgeving zijn dolmusverbindingen.

© beeld- en\of tekstmateriaal aanwezig op deze website mag niet worden overgenomen voor welk particulier of zakelijk gebruik dan ook