Wij regelen uw vluchten, autohuur, excursies.
Laat het ons weten en .

Faciliteiten op het resort

Turquoise is een mooi en ruim opgezet complex dat beschikt over 516 luxe appartementen en villa’s, die in een traditionele stijl zijn gebouwd.

Een deel daarvan is vrijstaand en een deel is ondergebracht in kleine appartementen gebouwen met maximaal 8 appartementen.

Op het complex treft u de faciliteiten die u ook in de meeste 5* hotels zult vinden, zoals een receptie, een minimarkt, een restaurant en een bar, 7 zwembaden, waarvan 1 met glijbaan en omgeven door een zonneterras.

Luxueuze villapark in Bodrum

Overige faciliteiten

Voor de liefhebber is er een Turks bad, een sauna en een schoonheidssalon beschikbaar. Als het weer wat minder is, kunt u gebruik maken van het overdekte zwembad. Voor de kinderen is er een speeltuin en minigolf.

Voor wie in beweging wil blijven is er een tennisbaan en een fitness ruimte. Aan zee zijn er mogelijkheden om te watersporten (aangeboden door derden).

U kunt gebruik maken van de beachclub van het naastgelegen complex Royal Heigts. U bereikt de beachclub makkelijk per lift of shuttleservice.

Shuttleservice

Regelmatige shuttle-bussen brengen u in de omgeving, nabijgelegen steden en naar Bodrum stad de hele dag en nacht. In de omgeving zijn dolmusverbindingen.

Op een van de mooiste plekken van de westkust van Turkije ligt dit luxueuze villapark. Mooie en sfeervolle villa’s bieden u alle comfort en luxe die de meest verwende reiziger versteld zal doen staan. Op korte afstand van de luchthaven ligt het Turquoise park direct aan zee en op een heuvel gebouwd, de meeste wooneenheden uitzicht hebben op het meer. Het complex leent zich ideaal voor de individueel ingestelde reizigersgroepen. Men heeft er alle privacy, het comfort van thuis en de zon van Turkije

© beeld- en\of tekstmateriaal aanwezig op deze website mag niet worden overgenomen voor welk particulier of zakelijk gebruik dan ook