Trouwen op locatie, anders dan anders

Wij maken samen met u een passend arrangement dat past bij de dag zoals u die voor ogen heeft. Uw ideeën gecombineerd met onze rijke ervaring en creativiteit garanderen een succesvolle bruiloft waarbij aan alles is gedacht.

Blue cruise in combinatie met het vaste land.

Turkije staat bekend om haar vele mooie plekjes, afgelegen baaien en nog authentieke plaatsjes. Het is een waar paradijs voor zonaanbidders en liefhebbers van de rijke cultuur. Trouwen op een Blue Cruise de mogelijkheid om vanaf het water kennis te maken met het gastvrije Turkije. Cruises per authentieke gullet te maken langs de schitterende kusten, terwijl het u aan boord aan niets ontbreekt.

Uw Huwelijks arrangement in Turkije - Een geweldige ervaring!

Uw huwelijk en vakantie naar Turkije is meer dan zon zee en strand!

Wist u dat Turkije vroeger ´kleine Azië´ genoemd werd? Of dat de Turkse keuken op de derde plaats staat in de culinaire wereldranglijst?
U zult versteld staan van de veelzijdigheid die Turkije te bieden heeft.

Kiest u voor Turkije als Huwelijks bestemming, dan kiest u niet alleen voor de zon, de zee en prachtige stranden, maar ook voor cultuur, avontuur, authenticiteit en rust in ongerepte natuur. Wanneer u meer te weten wilt komen over dit prachtige vakantieland. Maakt dan een persoonlijke afspraak.

Portugal- Algarve heeft meer te bieden!

Natuur een andere dimensie voor uw huwelijks arrangement!

Velen kent de Algarve van het zacht goud gele stranden en de blauwe zee. Zo zijn de huwelijks arrangementen in de Algarve verborgen tussen kleurrijke rotsen. Maar een andere Algarve is er voor hen die het weten te vinden. Daar waar flamingo’s over het water scheren van het Ria Formosa Natuurreservaat. Riviertjes dansen temidden van het groene landschap van Monchique. Tewijl ten noorden van Sagres de rotsen van de Costa Vicentina bedekt zijn met wilde bloemen en planten.

De Algarve heeft nog andere charmes. De zachte rondingen van de bergruggen verspreiden de zoete geur van bergrozen en rozemarijn. De regenboog van bloemen die al in januari begint met de witte bloesem van de amandelbomen. De groene schakeringen van de dennenbomen, vijgenbomen en sinaasappelbomen die de kuststrook bedekken. Het genoegen van een wandeling en het luisteren naar het gezang van de vogels. Terugkeren naar de door de zon verwarmde natuur.

Onze kracht is maatwerk vanaf 10 personen en kost u niets extra’s!

© beeld- en\of tekstmateriaal aanwezig op deze website mag niet worden overgenomen voor welk particulier of zakelijk gebruik dan ook