Welkom bij Sekèt, uw holiday planner

Sekèt is gespecialiseerd in het organiseren van zorgeloze vakanties. U bepaalt de bestemming en het type vakantie, vertelt ons uw wensen en wij regelen het. Alles natuurlijk in overleg met u. Vakantie in ‘optima forma’ dus.

Op deze manier kunt u zorgeloos uitkijken naar uw reis. Wij hebben ruime ervaring in het organiseren van vakanties, kennen de "reiswereld" en weten hoe u uw reis het beste kunt indelen. Daarnaast helpen we u om binnen uw budget te blijven.

Waarom zou u een holiday planner nemen als u of uw naasten het ook kunnen? Het antwoord is simpel: wij zijn ervaren in het organiseren van vakanties, weten de weg en spreken de taal. Calamiteiten of onverwachte situaties lossen wij ter plekke op.

Een holiday planner moet je eigenlijk zien als iedere andere reisorganisatie, maar dan in een ‘full service’ uitvoering. Bij een reis geboekt via Sekèt weet je zeker dat je het beste uit je vakantie haalt en dat alles op rolletjes loopt.

© beeld- en\of tekstmateriaal aanwezig op deze website mag niet worden overgenomen voor welk particulier of zakelijk gebruik dan ook